event 24 november

Namasté: welkom op 24 november bij Sits for women

Op deze middag willen we je bedanken voor je steun en support aan Sits for women. We gaan er samen een feestje van maken met film, muziek, reisverhalen, een modeshow en lekkere hapjes.

De hele middag kun je de collectie van Sits for women bekijken, passen en kopen in diverse ruimtes.

In de centrale hal hebben we een speciaal programma voor jou. Volg het hele programma of slechts een onderdeel. Het is jouw middag!

Programma

13:00 uur : Namasté – welkom! Meteen bij binnenkomst komt de Indiase muziek je al tegemoet. Live music door Jacques Platenkamp.  

13:30 uur : Opening door Margreeth Kuipers met aansluitend een film over de scholingsprojecten. Dit is waar het allemaal om draait. Neem een kijkje in het leven van de meisjes in India.

14:00 uur : Reisverhalen. Aan de hand van dia’s laat Margreeth zien wat Sits for women betekent voor de vrouwen in India en Peru. Foto’s en leuke reisverhalen.

14.30 uur: Muzikaal intermezzo: Indiase muziek met de sitar in de hoofdrol.  

15:00 uur: Modeshow: de mannequins van Jammodels zullen laten zien hoe goed cultuur, eeuwenoude patronen en hedendaagse fashion te combineren zijn. Dit is Sits for women in optima forma.

15:30 uur: Indian fingerfood:  zien, horen, maar natuurlijk ook proeven. De hapjes komen van Toko Sharma in Heerenveen.

16:00 uur: Indiase muziek. Kennis maken met Indiase muziek: een boeiende presentatie met aansluitend een optreden van Jacques Platenkamp.

17:00 uur: Slotwoord Margreeth Kuipers

VIP-dag voor jou

Deze feestelijke middag is gratis voor iedereen die Sits for women een warm hart toedraagt. Een VIP-dag voor jou als donor, sponsor klant. Neem gerust een paar vriendinnen mee. Ze zijn van harte welkom.    

Meld je aan en ontvang 10% korting op je aankoop op 24 november:  info@sitsforwomen.com

Ik hoor graag of je komt.

Liefs,

Margreeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu