Trots moment voor iedereen bij The Color Caravan omdat een van hun teamleden, Prabha, is gekozen als Panch (bestuurslid) in het dorp/gram panchayat.
Prabha is moeder van twee kleine jongens. Ze is afgestudeerd en heeft een cursus modedesign en kleermakerij gevolgd aan een plaatselijk instituut in de vallei voordat ze trouwde en naar Naggar verhuisde. Naast haar werk voor The Color Caravan geeft ze ook les aan een paar schoolkinderen in de buurt.
Prabha is beminnelijk, meelevend, hard werkend, bekwaam en ambitieus. En we zijn ZO trots op haar.
We wensen haar het beste voor de rol als gram panchayat lid.
Oh! En we zijn dolblij ?

Foto 1: Prabha & onze oprichter Swati
Foto 2: Prabha maakt Peeku pemguin

Over The Color Caravan
In deze snelle wereld van machinaal vervaardigde producten, heeft de handgemaakte industrie moeite om te groeien naar haar volledige potentieel. Daarom is The Color Caravan opgericht, een creatieve sociale onderneming gevestigd in India, ondersteunt traditionele ambachtslieden, ondersteunt inheemse ambachtelijke vaardigheden, terwijl de empowerment van vrouwen op het platteland, het effenen van de weg voor niet alleen een betere toekomst voor deze gemeenschappen, maar ook een kans om de wereld wow met alle uniciteit die handgemaakte echt te bieden heeft.
The Wool Folk Project is een sub-merk van The Color Caravan. Het is een initiatief om empowerment in de eerste plaats de vrouwen, in een klein Indiaas Himalaya dorp door het upgraden van hun vaardigheden en het verstrekken van hen werkgelegenheid. Begonnen met drie vrouwen in 2016, werken er momenteel zo’n dertig vrouwen en twee mannen mee aan het initiatief. Uw aankoop helpt hen een inkomen te verdienen wat een positieve verandering in hun leven brengt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu