Toño of voluit Antonio en zijn vrouw hebben al ruim 20 jaar een kraampje op een hoek van een doorgaande weg in de wijk Barranco /Lima waar zij oa. Emoliente verkopen.
Je kunt Toñio en zijn vrouw s’ochtends en s’avonds vinden op hun vaste plek. Iedere ochtend en avond is het waanzinnig druk rondom hun kraampje. Vrijwel iedereen koopt een beker emoliente omdat het heel gezond is. Ik heb me laten vertellen dat het drankje gifstoffen uit je lichaam verwijdert en je bloed zuivert.

Emoliente is een kruidendrank. Het bevat oa. lijnzaad, gerst, appel maar kan ook zomaar kamille, citroenverbena en grassoorten bevatten. Je kunt allerlei extra’s aan je emoliente toevoegen.

Dat wilde ik wel eens proberen. Dus bestelden Carolina ook een beker Emoliente voor mij.
Toen mij werd gezegd dat Aloë Vera super gezond is heb ik dat als extra laten toevoegen.
Er werd een blad Aloe Vera in stukken geknipt en een slijmerige goedje uit de bladeren toegevoegd aan mijn Emoliente. Een paar keer schudden en klaar!.

Ik zag meteen dat de Aloë Vera niet goed gemengd was met de Emoliente!!! Maar desondanks begon ik dapper aan de Emoliente Speciaal. Al na twee slokken begon ik te kokhalzen! Hele stukken slijmerige slijm.
Nee, geef mij maar Emoliente zonder toevoegingen.
Met een heerlijk broodje belegd met flink wat avocado en kaas.
Of met als extra toevoeging een ei.

Heerlijk als ontbijt of lunch op straat!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu