De Chaska Baby Alpaca Poncho is een moderne versie van een traditioneel kledingstuk: de geweven poncho houdt de inwoners van de Andes-hooglanden al eeuwenlang warm. Geweven met luxueus zachte, ongeverfde zwarte baby-alpaca draden voegt deze dames poncho een elegant vleugje Peru toe aan je wintergarderobe!

De ongelooflijk lichtgewicht en zachte Chaska Baby Alpaca Poncho heeft prachtige, ingewikkeld geweven motieven die representatief zijn voor de gemeenschap waar hij is gemaakt. Het voelt gewoon heerlijk om te dragen. Elke draad werd liefdevol geselecteerd door de handen van Demesia Sinchi Echame, een jonge moeder. Zij is trots op haar skills. Haar vaardigheden zijn al duizenden jaren van generatie op generatie doorgegeven.

Chaska, de Andes-ster, is het overheersende ontwerp in dit ontwerp, en het is toevallig ook de naam van het prachtige model!

Wie maakte de Chaska Baby Alpaca Poncho?

De Chaska Baby Alpaca Poncho is geweven door Demesia Sinchi Echame, een jonge moeder van drie kinderen. Ze woont in de gemeenschap van Chaullacocha, een klein dorpje gelegen op een winderige vlakte van de Andes op een verbazingwekkende hoogte van 4200 meter (13,800 voet). 

Ik heb haar persoonlijk ontmoet! De poncho is te koop in de webshop. 

 

artisan sitsforwomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu