Cadeaus

Faitrade cadeaus

Op zoek naar een faitrade cadeau? Sits bezoekt elke vrouw die onze producten maakt. Zo weten we dat het écht fairtrade is.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trots

Trots moment voor iedereen bij The Color Caravan omdat een van hun teamleden, Prabha, is gekozen als Panch (bestuurslid) in het dorp/gram panchayat. Prabha is moeder van twee kleine jongens. Ze is afgestudeerd en heeft een cursus modedesign en kleermakerij gevolgd aan een plaatselijk instituut in de vallei voordat ze trouwde en naar Naggar verhuisde. Naast haar werk voor The Color Caravan geeft ze ook les aan een paar schoolkinderen in de buurt.

Trots op Prabha

Trots moment voor iedereen bij The Color Caravan omdat een van hun teamleden, Prabha, is gekozen als Panch (bestuurslid) in het dorp Panchayat. Ze is moeder van twee kleine jongens, afgestudeerd en een cursus modedesign en kleermakerij gevolgd aan een plaatselijk instituut in de vallei. Naast haar werk voor The Color Caravan geeft ze ook les aan een paar schoolkinderen in de buurt.

Menu